Problemi, ki jih rešujejo

Čistila na bazi »dobrih« bakterij predstavljajo velik korak naprej pri čiščenju, saj ne le da čistijo in odstranjujejo slabe vonjave, ampak odstranijo tudi vir problema:

  • Odstranijo 99,9 % gram-negativnih bakterij (to so povzročiteljice slabih vonjav) in na očiščenih površinah vzpostavijo naravno ravnotežje.
  • Bakterije v čistilih pretvarjajo organsko umazanijo v vodo in ogljikov dioksid, ki sta nato v naravi uporabljena za hrano živalim in rastlinam.

Kje so vzroki slabih vonjav v sanitarijah?

Umazanija in ostanki urina se nabirajo na površinah, urin pa pronica tudi skozi fuge na ploščicah direktno v beton. Smradu, ki nastaja zaradi tega, z običajnimi čistili ne moremo več odstraniti.

Kako čistila visionsanoclean odstranijo smrad?

Dobre bakterije, ki so v čistilu in jih z brisanjem nanesemo na površine in tla, prevzamejo vso hrano (ostanki urina...) in nadzorujejo njegovo razgradnjo. Bakterije proizvajajo encim ureaza, ki urin razgradi na manjše enote, nato pa ga uporabijo kot vir hrane. S tem preprečijo tvorbo amonijaka in odstranijo smrad.

 

Pomembno opozorilo:

Čistila je potrebno pred uporabo dobro pretresti!

V času uporabe čistil visionsanoclean, ki temeljijo na osnovi »dobrih« bakterij, je prepovedana uporaba klasičnih čistil. Razlog je, da kemikalije v čistilh uničijo »dobre« bakterije in sredstvo ne more učinkovati.

Svetovanje

Ali imate probleme z neprijetnimi vonjavami, ki jih s klasičnimi čistili ne morete odpraviti?

Pokličite nas ali nam pišite in z veseljem vam bomo svetovali.